Lasten museosynttärit

Riihimäen kaupunginmuseossa voi järjestää lasten syntymäpäivät helposti ja hauskasti!

Tervetuloa järjestämään lasten museosynttärit! Puuhaa riittää varmasti, kun yhdessä suunnittelemme!
Museo tarjoaa näyttelyn ympärillä synttärivieraille ohjelmaa sekä tilat.
Synttärisankarin perhe vastaa tarjoiluista.
Museon lasten synttärijuhlissa aluksi vieraat toivotetaan tervetulleeksi museon aulassa. Päivänsankarille nostetaan museon tarjoamat onnittelumaljat ja lauletaan onnittelulaulu.
Museon puolesta on ainakin iso taikahiekkalaatikko sekä jättiläiskuutiopalapeli ja aarteenetsintää. Päivänsankarin vanhemmat voivat  järjestää muuta ohjelmaa. Museon henkilökunta suunnittelee mielellään juuri kullekin päivänsankarille sopivan juhlan yhdessä sankarin ja hänen vanhempiensa kanssa. Noin tunnin puuhailun jälkeen syödään herkkuja ja avataan lahjat.
Museosynttäreiden jälkeen juhlijat voivat halutessaan jatkaa leikkejä museon pihalla.
Juhlat museolla kestävät noin kaksi tuntia. Varaus on tehtävä viimeistään kaksi viikkoa ennen juhlia. Katsotaan yhdessä paikat ja käydään läpi juhlien kulku hyvissä ajoin ennen juhlia.
Juhliin voi osallistua noin kymmenen lasta sekä muutama aikuinen.

Synttäripaketti

• Synttäripaketin kesto 2 tuntia
  • Paketin hinta 95 €
  • Osallistujamäärä max. 12 lasta ja 1-4 mukana tulevaa aikuista
  • Suosittelemme pakettia 4-7 -vuotiaille

Vanhemman tai vanhemman valtuuttaman henkilön (yli 18-vuotias) tulee olla läsnä koko synttäreiden ajan ja hän on vastuussa synttäreille osallistuvista lapsista.

Museo-opas vastaa toiminnan ohjaamisesta sekä ohjelmasta sopimuksen mukaan. Voidaan räätälöidä juhlat toiveiden mukaan!

Varaukset ja tiedustelut

Varaukset puhelimitse ma-to 11-15 p. 019 758 4117 (Päivi) tai sähköpostitse kaupunginmuseo@riihimaki.fi.

Synttärit vietetään Riihimäen kaupunginmuseon tiloissa, Riihimäen rautatienpuistossa osoitteessa Öllerinkatu 3.