Joulun odotusta kaupunginmuseon pihapiirissä

Joulun odotusta kaupunginmuseon pihapiirissä sunnuntaina 29.11.2020 klo 12.00−15.00

Ensimmäinen adventti eli pikkujoulu antaa esimakua varsinaisesta joulusta. Adventtiaika alkaa ensimmäisestä adventtisunnuntaista ja päättyy jouluaattoon. Se on valmistautumista joulunajan juhlakauteen.
Riihimäen kaupungimuseon joulunaloituspahtumassa su 29.11. klo 12.00−15.00 Riihimäen Martat tarjoilevat glögiä ja myyvät käsitöitä ja leivonnaisia. Sotilaskodin autosta ”Lyylistä” voi ostaa kahvia ja Sotkun munkkeja.
Pihalla voi tutustua myös pieneen joulukorttinäyttelyyn ja joulunajan tietoiskuihin. Lisäksi lapset voivat kirjoittaa toiveitaan ”toivelaatikkoon”. Toiveista on tarkoitus koota kooste nähtäville viikolle 50 alkaen museon sisälle. Kaupunginmuseon myyntipisteessä on vuoden loppuun saakka erä tarjouksia paikkakuntaan liittyvistä tuotteista.
Tapahtuman järjestää Riihimäen kaupunginmuseo yhteistyössä Riihimäen Martat ry:n ja Riihimäen Sotilaskoti ry:n kanssa. (Munkkeja varattu myyntiin 100 kpl).​