Vastaa kyselyyn Riihimäen puistoista

Mitä Riihimäen puistot merkitsevät sinulle? Riihimäellä on paljon eri-ikäisiä puistoja, joista ensimmäinen alkoi rakentumaan jo 1850-luvulla. Puistot ovat monimerkityksellisiä, omalta osaltaan kaupunkia elävöittäviä ja viihtyisyyttä edistäviä julkisia tiloja. Merkitykset saattavat myös muuttua vuosien varrella.

Riihimäen kaupunginmuseon vuoden 2022 kesänäyttelyn aiheena ovat riihimäkeläiset puistot. Näyttelyyn kaivataan myös kaupunkilaisten omia kokemuksia ja muistoja Riihimäen puistoista. Vastaa kyselyyn: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdJBjN3AAuc6cnxIX…/viewform

Kyselyyn on mahdollista vastata myös täyttämällä paperinen lomake Riihimäen taidemuseossa ja Riihimäen kansalaisopistossa. Vastausaikaa kyselylle on 17.10.2021.

Kuva: Riihimäen kaupunginmuseo, Odert Lackschéwitz